Nieuwe schutting

Het moest er al een tijd van komen. De schutting (of eigenlijk beide schuttingen) waren deze zomer met een harde onweersbui gesneuveld. Omver gewaaid…

De palen van deze schuttingen waren bij de grond af afgerot. Gelukkig wist één van mijn buren dit met een paar hardhouten palen te fixen, wat een erg eenvoudige en prettige oplossing is.

Mijn andere buren hadden echter ook een leuk plan: De hele schutting eruit, daar een raster maken en dicht laten groeien met mooie klimplanten (Clematus, wilde aardbeien of frambozen en weet ik allemaal voor mooi gekleurde bloeiers).

Dit alles zouden we natuurlijk zelf maken. Ik heb mijn best gedaan zo min mogelijk in de weg te lopen en de goede gereedschapjes aan te geven :)…. Ik blijf erg weinig handigheid hebben in dit soort zaken. Maargoed, het grove graafwerk en sleepwerk kan ik natuurlijk prima. Daarbij heb ik ook een boom verplaatst die in mijn looppad stond. Dat leek me een simpel klusje, maar dat heeft ook voor het nodige graafwerk gezorgd. Daarbij moet ik ook een groot aantal tegels weghalen en later terugleggen. Enfin, het resultaat mag er bijzonder wezen!

Schutting

Schutting

Technorati: ((Klimplanten)), ((Schutting)), ((Clematus))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous