Bijna weekend! Woohooo!

Ik ben er dan toch eindelijk ingestonken… Twitter. En, nog erger: Ik vind het nog leuk ook! Ik wilde er oorspronkelijk op om wat onderwerpen te volgen en ook als extra platformen voor onze evenementen.

Na kort gebruik en de implementatie van de plugin van Pidgin ontdekte ik al snel dat het voor mij ging functioneren als een soort slowchat. Een open chat waar iedereen, ook onbekenden, op kunnen reageren. En dat blijkt wel heel leuk te zijn. Bijna een vervanging van de bejaarde IRC voor me :).

Enfin, ik ben dus voortaan op twitter te vinden.

Verder zijn er qua werk ook wat ontwikkelingen geweest. Had ik vorige week nog RSA Envision cursus, heb ik deze week mijn eerste week als backup bij de Rabobank International gewerkt. Dat is echt internationaal werk en bijzonder leuk, ik zit op een gezellige afdeling die behoorlijk wat interessante werkzaamheden doen. Jammer dus dat ik er enkel een backup functie vervul om mensen te kunnen vervangen bij ziekte of vakantie. Daarnaast heb ik deze week ook een leuke intake gehad bij een bedrijf wat dichter bij huis. Ik ben benieuwd of daar nog wat uit zal komen. Het is in ieder geval een zware week geweest. De vroege diensten bij de rabobank maakten het wel een pittige week.

Vanavond gaan we naar de film Inglorious Bastards. Ik hoor van iedereen dat hij verschrikkelijk goed zou moeten zijn, maar ben zelf nog niet geweest. We gaan met Iris, Dorien, Freddy, Andries en Sandra. Dorien was al geweest, maar aangezien ze een nieuwe auto heeft wilde ze hem graag komen laten zien. En ze vond de film zo goed dat ze hem nog wel een keer wil zien.

Ik ben benieuwd!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous