Nieuwe site!

Ja, deze move is wel heftig! Ik ben van czero.taizer.net naar steph.taizer.net verhuisd, van provider naar provider en van Joomla naar Wordpress! Ik moet dan ook zeggen dat ik enorm verbaasd ben over het feit dat ik mijn oude posts etc. eigenlijk zonder centje pijn over heb gekregen. De oude comments ben ik kwijt, maargoed, dat is dan maar jammer. Ben al lang blij dat ik zonder eigenlijk een echt probleem gewoon over ben gekomen! :) Super! Ik hoop dat het jullie gaat bevallen! Ik merk wel dat alles een stuk prettiger werkt en gewoon toegankelijker is. Joomla heb ik altijd mijn geld op gezet omdat hij zoveel meer kon dan Wordpress, maar laat ik die weddenschap van honderd jaar geleden gruwelijk verloren hebben van Herman. Dit is echt veel beter… Èn, zoals Mattijs al ontdekt had: Random avatars for everyone :). Fun! :D

Comments oude systeem

mattijs -

w00t! eens kijken wat voor ziek vette random avatar ik uit de doos trek :D

Steph -

Whaha, een raar poppetje met een 1 wenkbrauw :)

mattijs -

lol! die van jou mag er anders ook wezen :D waar kunnen we trouwens de poll doen over hoe lang het duurt voordat je reCAPTCHA aan moet gaan zetten? of heeft wordpress daar iets l33ts op?

Steph -

Wordpress heeft daar zeker iets leets op :) Akismet spamscanning in comments. Dingen die verdacht zijn worden voor review gemarkeert en gecheckt tegen een known database. Daarmee is het vrijwel onmogelijk om door te komen voor de spammers schijnt :)

Herman -

Helaas is mijn eigen website door een domeinverhuizing al een paar dagen offline :( Maar zodra deze weer actief is zal ik je nog wat plugins doorgeven :) Wordpress kan dan misschien net wat minder, maar is in ieder geval goed bruikbaar zonder 3 volledige WO studies te hebben afgerond..

Herman -

WOW!!! mijn random avatar is een foto van mezelf!! ;)

Steph -

Hij zal je website herkennen :)

Steph -

Ja, en als ik door de echt onvatbare lijst plugins lees, vraag ik me werkelijk af of hij minder kan ondertussen. Dat is wel lang zo geweest, maar denk niet dat het nog zo is. Joomla lijk wat dat betreft al lang stil te staan…

Steph -

Het is je gravatar zo te zien :)

Rob Schins -

Oeh, ben eens benieuwd naar mijn ava :p. Maar WordPress roelt, doen we Pack4DreamHack etc. ook mee.

Evert Jan -

Goed bezig Steph! Ook eindelijk over op WordPress. Jij komt er nog wel. ;) Maar leuk dat je het bloggen ook weer opgepakt hebt. Gr,EJ

Stefan -

Ik vind het frustrerend dat je een foto van Herman in de header hebt staan. Verder goed bezig met Wordpress… die zou ik ook pakken, als ik behoefte aan een blog had gehad. Maar mijn blog zou net als mijn site, maar zelden geupdate worden ;)

Stefan -

En mijn random avatar is minstens net zo frust.

Stefan -

Hoe krijg ik mijn gravatar erop dan?

Steph -

Nou, nu is het een plaatje van mij, beter zo? Twijfel je niet meer of ik of Herman de site bezit :P

Steph -

Geloof dat je dat al ontdekt hebt :) Je gravatar gebeurt automatisch!

Tom -

Wanna Bet? Ik ruik een uitdaging :')

Steph -

Hehheh, geen uitdaging, gewoon een site met reacties :) Laat dus maar mooi met rust :P

Stefan -

Inderdaad, duurt gewoon even voordat hij die matcht blijkbaar. Is me niet eerder opgevallen :) Leuke site zo :) ben benieuwd naar de updates, roep je wel ff op twitter als je wat geschreven hebt? :)

Claudia -

power to wordpress! I love it!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous