Imperfect Harmonies: Prachtige teleurstelling

Imperfect HarmoniesLang, lang geleden heb ik de nieuwe CD van Serj Tankian gepreordered. 2x zelfs, 1 voor mij en 1 voor Kim. Eergisteren kreeg ik deze cd’s dan eindelijk binnen. Nu ik hem 2 dagen zo’n beetje continue gedraaid heb wanneer de gelegenheid het toeliet denk ik mijn eerste mening klaar te hebben: ik ben er nog niet uit… :D Het begon met een soort teleurstelling: Serj Tankian is voor mij enorme artiest die heftige nummers, wisselende tempo’s, veel rockinvloeden en ijzersterke lyrics brengt. Daar heb ik ook altijd van genoten. In de verwachting dat ik daar nu meer van kreeg ben ik inderdaad teleurgesteld: de rock is weg. Gewoon echt weg. Alhoewel nummers nog steeds vaak heftig en wild overkomen, is het dit keer niet door de rock. Toch heb ik de cd niet uitgezet, wan het is wel echt mooi. Gewoon niet wat ik verwacht had en ook vooral niets wat ik ken… En het wordt nog steeds een beetje mooier. Ik zou dus ook zeggen, oordeel zelf want ik vind het echt mooi!

Comments oude systeem:

joene -

Ik vind Disowned inc. en Peace be revenged vooral erg vet, maar had me cooler geleken als dat gewoon deel was van een album met ook wat nummers erop die we gewend waren :p. Lie Lie Lie was op Elect the Dead ook anders dan anders, maar die was supervet omdat het iets anders was tussen nummers waar we wel aan gewend waren ^^.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous