Split/Second

Even een snelle review tussendoor! Want we zijn gewoon nog heerlijk aan het Lannen op ;masterlan, maar ik wil deze game er wel even uitlichten: Split/Second van Disney Ja, Disney ja… Maar toch zou je dat niet echt zeggen, kijk maar eens naar de volgende beelden: Het spel komt kort gezegd op het volgende neer: Racen met ontploffingen! Een volledig actionpumped arcade racegame waar je als beloning voor driften en jumps een bonus krijgt. Deze bonus kan je gebruiken om auto’s voor je van kleine of grote problemen te voorzien. Van kleine explosies tot totaal instortende en hervormende banen, van binnendoor weggetjes voor jou alleen tot instortende bruggen en wegen. Dat, met luide muziek en grote snelheid. Grafisch mag de game er ook zeker zijn. Ik zou zeggen “Proberen, echt een aanrader!”.

Comments oude systeem

Tom -

This is relevant to my interests.

Steph -

? :D

Herman -

Het is alleen wel heel erg jammer dat het spel niet op Steam beschikbaar is :(

Herman -

Maaaar.. wel een erg vet spel :), we habben er op Wallylan ook al de nodige uurtjes op zitten :)

Steph -

Enorm zeg, op wally heb ik het echt maar heel even gedaan, was nog niet zo impressed, maar achteraf waren we toen gewoon met te weinig :)

Steph -

Ik denk dat ze er dit weekend wel aardig wat verkocht hadden als het wel zo geweest was.. :D

Herman -

Er is op het Steam forum ook al een topic over waarom deze game niet op Steam te koop is zag ik :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous