COD: Black Ops

Call of Duty: Black ops

Gisteren heb ik behoorlijk impulsief toch besloten Call of Duty: Black Ops aan te schaffen. Ik voelde me eigenlijk wel moreel verplicht. Het verpersoonlijken van de characters is veel verder uitgewerkt, meer specialiteiten etc. De dedicated servers zijn terug (wat ongelofelijk fijn, MW2 heeft hier toch echt wel heel erg veel last van gehad), waardoor je weer het gevoel krijgt met een community te spelen. De hoeveelheid extra zooi is overweldigend en Wired berichtte ook al van een wel erg grappige Easter Egg. Met wat zeer positieve reacties was ik dan ook echt om. Heb hem gisteren maar gekocht. Had er ineens erg veel behoefte aan, ook omdat Iris niet thuis was en ik toch wat te doen wilde hebben. Helaas blijkt de game voor mij niet weggelegd :(. Het begon met een erg vervelende download omdat de steamservers overbelast waren. Ik had verzuimd te preorderen namelijk. Toen ik om 21:00 uur eindelijk van start zou kunnen startte ik hem op, om op een lelijke teleurstelling te eindigen. Mijn PC kan hem eenvoudigweg niet draaien. Ik heb een ondertussen 6 jaar oude gamepc, welke nu eindelijk zijn dienstplafond gevonden heeft. Mijn pc trekt het werkelijk niet. Grafisch is deze game minder dan MW2, maar qua CPU is hij veel zwaarder geworden. Laat dat nou net zijn waar mijn PC ook echt problemen begon te krijgen. Dat merkte ik al aan de complexe levels binnen MW2, daar redde hij het af en toe net niet wanneer ik teveel level ineens in beeld had… Kortom, tijd om een nieuwe te fixen :(. Tot die tijd moet ik me maar behelpen met de filmpjes :S … Ik hoop hem snel te kunnen spelen!

Comments oude systeem:

shereen -

niet om je jaloers te maken ofzo.. maar het spel is WREED!!!! :P

Herman Ronk -

Wat voor CPU heb je dan?

Hoite -

Als mr. Campzone zijnde mag je toch eigenlijk gewoon niet achterlopen met dit soort dingen. :D

Steph -

AMD 64 X2 3200 volgens mij :)

Steph -

Ik loop niet zo achter hoor :). Tussendoor heb ik natuurlijk al een keer mijn videokaart geupgrade, waardoor dit het eerste spel is dat ik niet gewoon highres kan spelen. Dus vanaf nu ga ik achterlopen, waar ik dan ook gewoon meteen op ingrijp :)

Quindor -

Gaat binnenkort helemaal goed komen hoor! 10x de performance van nu gaan we voor! :D Steph met de tijd mee heet het project. ;) p.s. Het is vooral de CPU, alle andere onderdelen zijn tussendoor al een paar keer geupgrade.

Tom -

Ouch.

Upgrade ellende/fun | Steph�s blog -

[…] ik in mijn COD: Black Ops stukje al had aangegeven had ik besloten een nieuwe PC aan te schaffen, of mijn PC flink te upgraden. […]

Adding content to the end of the web.

Next
Previous