Dat was de kerst

Kerst

Dat was de kerst :). Hij was wat vreemd dit jaar omdat het planningtechnisch niet allemaal even goed verliep. Zo kwam het dat ik op kerstavond gewoon thuis zat en niets te doen had, evenals 1ste kerstdag de middag en avond. Ik heb uiteindelijk maar een hoop tijd in de nieuwe mediapc van mijn moeder gestoken, maar blij was ik er echt niet mee. Kerst hoort toch echt een familie en vriendending te zijn, maar zo liep het niet echt. Wel hebben we zaterdagmorgen een heel gezellige kerstbrunch gehad met een wandelingetje en zondag gelukkig een heel gezellige kerstmiddag en avond met leuk diner en een flinke wandeling (die bijna verkeerd afliep toen Anne-Marie en Joost ontdekten dat ze het nieuwe kanaal in Heeswijk gevonden hadden doordat het ijs om ze heen begon te kraken). Maargoed, volgend jaar toch goed opletten dat de kerst wat beter ingedeeld is! Het was erg gezellig met de familie, maar wel echt te weinig…

Comments oude systeem:

Mandy -

Aww… Dat is inderdaad niet zo leuk! Probeer maar vooral te denken aan de zondag dan :) Volgend jaar beter indeed! En met oud en nieuw heb je nog een kans voor dit jaar he ;)

Joost van Steenderen -

Kan me dat wel voorstellen. Kerst hier in Seiwa was ook geen heel erg groot succes, op de knipperlichtjes van de wegwerkzaamheden na was er weinig kerst te ontdekken hier in het dorp. Wel gelukkig nog even iemand uit Nederland over de vloer gehad.

Steph -

Met oud en nieuw wordt het zeker gezellig, daar moet ik mijn tijd nog zien te verdelen, maar verder komt het goed :). En ja, volgend jaar gewoon beter plannen. Ik dacht eigenlijk ook dat ik kerst minder belangrijk vond dan dat ik blijkbaar doe :D

Steph -

Vieren ze daar helemaal geen kerst? Leuk dat je nederlands bezoek had :) Familie?

parker -

mijn kerst wordt ook erg leuk. nog effe plannen welke uitjes ik wanneer ga doen en dan wat familie opzoeken.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous