Een tweakblog :)

Eindelijk is het zover. Ik heb altijd met enige jaloezie naar Herman gekeken, die naast zijn blog een goed gelezen Tweakblog heeft. Die kan je krijgen voor Karma. Karma krijg je weer voor reacties etc. op Tweakers.net. Dat schoot echter niet op en reageren om te reageren is ook niets. Toen ik mijn (positieve) jaloezie naar Herman uitsprak gaf hij me aan dat ik het ook verkeerd aanpakte. Omdat ik toch al veel reviews schreef moest ik die daar ook maar plaatsen, omdat je er veel meer punten voor krijgt. Met mijn recente review van Minecraft was het moment dan daar. Ik brak door de 5000 Karmapunten grens, die je nodig hebt om een tweakblog te mogen starten! Ik ben er erg blij mee, zeker omdat ik soms ook wat te diep op onderwerpen in zou willen gaan voor deze weblog. Daar kan ik meer doorschrijven op de techniek, aangezien mensen er daar wat meer in geïnteresseerd zullen zijn :). Ik verwacht dus het een en ander te zullen cross-posten, met hier en daar een verdieping van het geheel. Je vindt hem hier: http://stephs.tweakblogs.net

Comments oude systeem:

-BAV-Lucky -

Leuke review (4 sterren van mij). Misschien dat ik ook maar eens wat met mijn 27.000 karma punten moet gaan doen :P http://tweakers.net/gallery/10367

Steph -

Holy veel :) :) En dat terwijl ik ook al heel wat jaartjes op die site geregd ben :). Ik ben benieuwd wat je ermee gaat doen dan :D

-BAV-Lucky -

Behalve een blog zou ik het zo ook niet weten haha ;)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous