Bedankt allemaal

ZaailingDaar zijn we dan, gisteren was de begrafenis. Ik heb nu de zaailing voor me, het laatste cadeau dat ik nog van mijn vader heb gehad samen met 12 anderen die hem bijzonder na stonden op de dag van zijn herdenking. Een voorbereid cadeau, dat een sterke club vormt. Het is heel erg fijn geweest om getuige te zijn van de aandacht die hij kreeg. In de kranten, op sites, in de media, social media, maar vooral ook op zijn herdenking en begrafenis. Wat kende hij veel warme goede mensen. Dat is veel troost, evenals de vele kaartjes, sms’jes, mailtjes en honderden condoleances (meer dan duizend begreep ik) die we als familie gehad hebben. Het is aangenaam te weten dat er meer mensen aan hem denken en het verlies delen. In het bijzonder wil ik Myrte bedanken. Die heeft stilletjes op de achtergrond enorm voor iedereen en alles gezorgd waar ze kon, ze heeft werkelijk alles opzij gezet voor de familie. Zoveel zelfs dat ze veel mensen aan de aandacht ontsnapt is omdat ze er niet over twitterde of schreef. Myrte deed iets anders: ze was er. Dank dus, aan mijn grootste zus. En ook jij gecondoleerd, ik zal er altijd zijn voor je. Ik doe mijn best om nu mensen te beantwoorden. Als ik je vergeet, sorry. Bedankt voor alle deelnames. Ik ga weer langzaam proberen op te starten vanaf maandag.

Comments oude systeem

Chris -

Heel veel sterkte gewenst. Meer weet ik even niet te zeggen……

Stefan Mennes -

(Y)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous