Nieuwjaarslan 2011-2012

Dat was hem weer, de nieuwjaarslan! Iets waar ik ieder jaar enorm naar uitkijk. Bijna geen verplichtingen, gewoon even onderling ontspannen. We doen natuurlijk heel veel aan evenementen en organiseren, dus soms is het ook bijzonder welkom om gewoon zonder doel bij elkaar te kunnen zijn. Dat is dit jaar wederom geslaagd. Met een wat overvol huis sluiten we het jaar gamend en veelal ook etend af ;). Want eten kom je niet te kort met deze groep. Allerlei lekkers blijft uit de keuken komen. Ook hele bijzondere dingen. Vooral Mattijs kwam goed voorbereid, met allerlei versiersels en flesjes kleurstof. Dit leverde veel bijzondere zaken op, waaronder:

kleurencake

blauwe pannenkoek

Monster muffin

We hebben aardig wat pannenkoeken, muffins en allerlei andere lekkere zaken op. Er is veel Serieus Sam 3 en Battlefield 3 gespeeld. Project Euler kwam ook veel voorbij. We hebben veel tijdelijke gasten gehad, zoals Myrte en ;joost, ;hennie, ;stefan en ;sjoost. Heel erg jammer was het bijvoorbeeld voor Stefan wel, hij heeft eigenlijk non stop aan de CampZone shop moeten werken, geholpen door ;tom en Herman. Ik hoop dat hij het wel een beetje gezellig gehad heeft in het korte even dat hij er kon zijn. Het was erg leuk om Joost van Steenderen ook weer te zien, erg tof dat hij tijd had gevonden in zijn korte bezoek aan Nederland om weer even aan te komen waaien! Onverwacht hoogtepunt was dat ;kim ;freddy ten huwelijk vroeg om het nieuwe jaar mee te beginnen. Dat kostte ons wel een wijnglas (mazzeltof!) maar het antwoord was gelukkig ja :). Kortom, de eerste bruiloft voor 2012 komt er aan. Allemaal bedankt voor een aantal bijzonder gezellige, leuke en lekkere dagen! Het is fijn om het jaar met zo’n groep af te kunnen sluiten!!! [gallery link=“file” columns=“4”]

Comments oude systeem:

Jeroen -

=D

Steph -

Hehheh, ik heb net je foto’s zitten bekijken. Ziet er niet uit alsof jullie het niet naar je zin hadden :)

Jeroen -

Klinkt erg leuk! :D wat tof van Fred en Kim ook ^^. Mijn nieuwjaarsvakantie was ook weer té awesome ^_^ jammer dat t is afgelopen weer.

Herman -

Ik heb me weer goed vermaakt :) alleen jammer dat we toch nog zoveel tijd in CZ hebben moeten steken :(

Sandra -

Het was weer heel erg gezellig, ik heb me (achteraf gezien misschien letterlijk?) ziek gelachen! Kijk nu alweer uit naar volgend jaar! Of ehm, dit jaar dan eigenlijk. :D Thanks Steph en Iris! *O*

Adding content to the end of the web.

Next
Previous