Symphony of Science

Symphony of ScienceGisteren vond ik een erg leuk filmpje op Youtube: “The greatest show on Earth”. Een bizar goede compilatie van mensen die voortrekkers zijn bij evolutie en wetenschap, vergezeld door bijzonder mooi gekozen beelden. Al snel ontdekte ik dat dit een project is van een artiest die probeert een onderwerp samen te vatten en om te zetten in een muzikale presentatie. Het project heet “Symphony of Science".Het doel hiervan is wetenschap op een andere manier aan de mensen te brengen. En ik moet zeggen dat ik er stil van werd. Ik heb er een flink aantal bekeken en vind ze allemaal inspirerend, leerzaam en prachtig om te zien. Vreemd genoeg merkte ik dat het niet echt opgepikt werd op Twitter en Facebook. Ik denk dat ik het op een onhandig moment tweette. Vandaar mijn tweede poging om aandacht te trekken voor dit project, ik denk namelijk echt dat er mensen zijn die er zoveel van kunnen genieten als ik :D. Dus ben je geïnteresseerd, kijk eens naar een van de onderstaande filmpjes. Er is ook een mooie website waar je alle filmpjes etc. ineens kan downloaden als pack. Veel plezier!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous