Help Steph!!

Gastblog van Myrte

Steun jij Steph tijdens de CPC Loop?

Steph hardlopen

Steph heeft zelf al gemeld dat hij op 10 maart meedoet aan de CPC Loop. Wat hij daar dan niet bij vermeldt is dat hij dit niet zomaar doet. Steph is zelf veel te bescheiden om jullie te vragen hem te sponsoren, maar hij loopt de CPC Loop voor de Eugène Janssen Foundation. Op zondag 10 maart aanstaande loopt Steph samen met zo’n 17 familieleden, Search medewerkers en relaties de CPC Loop. Niet alleen een sportieve uitdaging van 5 kilometer, maar ook een ideale gelegenheid om een mooi bedrag in te zamelen voor de Eugène Janssen Foundation.  Steun jij Steph om samen het verschil te maken?

Zo kun je Steph helpen

Doneer direct online. Graag onder vermelding van “CPC Loop Steph”. Of maak je donatie over op rekeningnummer: 46.14.91.117 t.n.v. Stichting Eugène Janssen Foundation. Graag onder vermelding van “CPC Loop Steph”.

Over de Eugène Janssen Foundation

De foundation onderneemt heel gericht acties. Soms zelfstandig. Soms in samenwerking met bestaande hulporganisaties. Doel? Een betere kwaliteit van leven op plekken in de wereld waar echt het verschil gemaakt kan worden. Zien wat we met € 150, € 300, € 900, € 5.000 of € 10.000 kunnen doen?

Bekijk hier wat we voor welk bedrag samen voor elkaar krijgen! Goed om te weten: de Eugène Janssen Foundation werkt zonder organisatiekosten. 1 ontvangen euro betekent dus ook 1 euro steun. Jouw steun! Bedankt alvast voor je hulp! PS mocht je het leuk vinden om Steph aan te komen moedigen tijdens de CPC Loop dan ben je natuurlijk ook van harte welkom ;-)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous