30 days of books - Day 16: A book you wanted to read for a long time, but still haven’t

Help mijn baas is een aap!Ik had eerst het gevoel dat ik hier geen antwoord op had. Maar ook hier wordt ik weer uit de brand geholpen door Goodreads. Daar staan de antwoorden gewoon. Het zijn boeken die ik echt wil lezen, maar telkens verliezen als ik moet kiezen wat het volgende boek wordt. En ze hebben allemaal hun eigen redenen waarom ze doorgeschoven worden. Hier een korte opsomming :) Overlevingskunst: leven met de dood van een dierbare Deze heb ik van mijn stiefmoeder gehad toen mijn vader overleed. Het is echt een goed boek. Het boek geeft geen advies, maar neemt onder de loep hoe bepaalde culturen, systemen of religies dit bekijken en verwerken. Maar het zit me telkens al snel op de huid, plus dat ik nog steeds veel moeite heb met de aanleiding. Steeds meer eigenlijk. Dus deze vraagt veel toewijding van me. Toewijding die ik wel voel, maar moeilijk vind na te komen. De verzamelde korte verhalen van Edgar Allen Poe Ik houd van zijn gedichten en verhalen. Ik vind ze enorm mooi en leuk om te lezen. Maar het taalgebruik (uit een bepaalde tijd) en het gewicht van de verhalen zorgt ervoor dat ik er maar moeilijk doorheen kom. De inspanning van het lezen is soms gewoon te hoog, terwijl ik het echt waardeer. Waren de goden kosmonauten Een boek dat me super interessant lijkt en wat ik graag wil lezen. Maar deze kom ik niet aan toe omdat ik teveel dingen “al aan het lezen ben”. Help, mijn baas is een aap! Een leuke gedragsstudie met een grappige titel. Waarom mensen doen wat ze doen. De subtitel is “een biologische kijk op sociaal gedrag in organisaties”, iets waar ik me erg graag in verdiep (sociaal gedrag in organisaties). Lezen dus, hij is zinvol en leuk. Toch wil ik hem dan zo serieus bekijken dat ik hem blijf uitstellen. Dag 16 van anderen:

Adding content to the end of the web.

Next
Previous