Even van de baan... Nieuwe dingen in het leven

Rina, Herman en Iris

Het is weer even geleden dat ik hier geblogd heb. Ik ben de site niet vergeten, echt niet. Ik mis hem ook vaak, het is altijd fijn om hier even wat te schrijven, of zelfs om even terug te lezen. Maar het is een beetje druk geweest. Waarmee dan? Nou, er staan een hoop veranderingen op stapel en zijn ondertussen ook gebeurd. Dingen waar je blij van wordt, maar die wel even een stukje van je tijd mee nemen. Ik heb geprobeerd de belangrijkste dingetjes hieronder even op een rijtje te zetten :D.

Echo

Laat ik beginnen met de meest grote qua impact: We zijn zwanger. Sterker nog, we zijn bijna klaar al :). Dus voor wie het nog niet gezien heeft en Iris toch graag even zou willen zien waggelen, je hebt nog een goede 4 weken tijd! We weten al dat het een jongen wordt en kijken hier best wel naar uit. Bij Kim haar Facebook post werd duidelijk dat er aardig wat mensen niet wisten dat dit er aan komt, dus zo even de update :D. Maar: Door de verwachting hebben we ons huis ook maar eens onder handen genomen. We hebben eerst een nieuwe badkamer genomen. Dat was een flink gedoe, maar hij is er nu. Was al jaren een doorn in het oog, en dat hebben we nu dan ook maar eens aangepakt.

Muur slaapkamer

Tijdens de werkzaamheden met de badkamer zijn ze doorgebroken naar onze slaapkamer (oeps!), dus daar wordt de muur nu opnieuw gestuct, waarna er fotobehang op komt. We hebben een mooie foto van onze vakantie in Schotland met Tom en Rina laten drukken tot behang. Wanneer het stucwerk droog is kan die er op. Ben benieuwd hoe het wordt. Iig een stuk gezelliger als de kale muur die we nu hebben! Vervolgens hebben we met heldere afspraken de babykamer ingericht: We zouden niet continue over de zwangerschap praten en er mee bezig zijn, maar gewoon één keer inkopen doen en dan alles halen. Met Iris heb ik een datum geprikt waarop ik vrij zou nemen zodat we op een rustige doordeweekse dag alles ineens zouden kunnen halen. Iris mocht een lijst maken, zo lang als ze wilde, maar dan houdt het ook op. Één keer weg en alles af. Dat is ondertussen ook gebeurd en de spulletjes zijn ook naar boven gesleept en opgezet. Vervolgens werd het tijd om de bank in de huiskamer te vervangen. Deze zit niet goed meer. Omdat de vloer een beetje open begint te staan hebben we daar ook maar naar laten kijken. Een lang verhaal kort: de gehele huiskamer wordt ook vervangen. We houden de boekenkast en een tafeltje. Zo kwam het dat we in de 35ste week nog steeds in de puinhoop zitten voor alsnog een project.

Opbouw TP 14

Tussendoor hebben we natuurlijk ook nog met Duh-Events wat dingetjes gedaan. Allereerst natuurlijk The Party 14, welke weer erg leuk en geslaagd was wat mij betreft. Dit keer was de zaalindeling enorm veranderd wat hem gelukkig volgens iedereen die ik gesproken heb veel beter maakte. De competities waren weer vet en we hadden een stevige crew. Niet zoveel mensen, maar wel mensen die doorwerken. Het ging erg snel en goed, zowel het opbouwen als het afbreken was echt genieten. Begint een beetje een zeuropmerking te worden, dat begrijp ik, maar volgens mij was het onze beste ooit! Bij het afbreken kwam Mark ook weer helpen, wat leuk om die weer te zien :).

DCL

Ook hebben we weer energie en ondernemen de laatste tijd behoorlijk. Nieuwe ideeen en activiteiten zorgen dat er weer een frisse wind waait. Een opvallende hierbij is onze technische ondersteuning aan de Dutch College League, een competitie tussen de best en brightest van de Nederlandse universiteiten met League of Legends. Dit is een stevige wekelijkse klus, waar ik ondertussen ook al 3 keer heb mogen meedraaien. Een indrukwekkende vlotte productie, waar het telkens hard werken in sprintjes is, om daarna te genieten van bijzonder professioneel weergegeven matches in een Vue bioscoop (Hilversum). Hoe gaaf is dat! E-sports beginnen eindelijk te bestaan in ons kikkerlandje.

Vesper

Dan hebben we nog een zwangerschapsgolf. Het grappige is dat wij ongeveer tegelijk met Freddy en Kim aan kinderen dachten. We zijn op een leeftijd aangekomen dat je de keuze wel een beetje moet gaan maken, langer uitstellen is steeds minder verantwoord. Tot onze verrassing doen we echter mee met een enorme geboortegolf: Freddy en Kim, Ron en Dorien, Bo en Inge en nog een aantal anderen. Vooral Ruben, het zoontje van Freddy en Kim hebben we al een tijdje van wat dichterbij mogen meemaken. Een beetje wennen dus, aan hopelijk één van de eerste vriendjes van ons aankomende stukje drukte! Toen wij overwogen om het thuis te vertellen dat er wat aankwam werden we overigens verrast door nog een paar: Myrte en Joost :D. Die hebben ons met 10 weken geklopt (ook leuk toeval!) en ons alvast getrakteerd op een nichtje: Vesper. Als Vesper op Myrte gaat lijken toen ze klein was en gezien het feit dat ze dadelijk ongeveer 10 weken ouder is dan ons komende zoontje, zal die weinig kans maken de baas te spelen: een stoer meisje van 10 weken ouder :D. Daarnaast komt er natuurlijk ook weer een CampZone 16 en een CZ BBQ, dus de wereld draait door :).

Comments oude systeem:

Herman Ronk -

Je vergeet dat ook The Party 15 er ook alweer snel aan komt, nog maar 371 dagen te gaan \o/

Jeroen -

juh, kan ministeph op z’n verjaardag meehelpen met tafels zetten :) !

Ina Kip -

Steph, respect hoe je jullie leven in zo’n heerlijk verhaal kunt neer zetten. Je neemt de lezer zo boeiend mee alsof ze het hele traject van verbouwing, zwangerschapsaankopen etc. als een schaduw achter jullie aan hebben meegelopen. We hopen dat de laatste loodjes voor Iris een beetje goed te doen zijn en dat we de mini Janssen-Bakker op Campzone mogen bewonderen. Tot over een paar weekjes.

Steph -

:D

Steph -

Jeetje, wat een compliment zeg!!! Dank je wel :). En jazeker, kan haast niet dat jullie hem niet treffen toch :)

Ina -

Nee, als het goed is niet. Verheug me erop :D

Adding content to the end of the web.

Next
Previous