Gisteren lekker gefietst, nu hooikoorts!

Ja, wat ongelofelijk getrouwd zijn we ineens! Voor het eerst in misschien wel 8 jaar ben ik gaan fietsen, met Iris… Lekker een uurtje of wat weg geweest. Ongeveer anderhalf uur thuis had ik een enorme verkoudheid ontwikkeld: Vol gezicht, snotneus, beetje koortsig. Na wat kort denkwerk besloot ik dat dat dan wel een heel vlotte spontane stevige verkoudheid moest zijn. Beetje onwaarschijnlijk dus! Nu had mijn zusje me het afgelopen jaar ook al beschuldigd van hooikoorts en haar punt redelijk goed gemaakt door mijn misere behoorlijk te verlichten met een anti-hooikoorts tabletje. Vandaag dus ook maar weer 1 genomen en inderdaad, het is alweer een heel eind weg. Een collega suggereerde dat de maïs nu in bloei staat. Misschien is het dat :) In ieder geval mooi suf om tijdens de zomer niets te hebben en een paar weekjes in de herfst wel :D

Comments oude systeem:

Danielle -

Maar je had iig geen spierpijn van het fietsen ;)

Steph -

Gelukkig niet :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous