Lezers bedankt! (Stats-parade december)

Stats December 2010Misschien een beetje vreemd, maar ik wilde de lezers van mijn blog maar weer eens bedanken. Bloggen doe ik voor mezelf, het is een soort dagboek, waarin dingen in de tijd geplaatst voor mijzelf terugleesbaar blijven. Maar dat het gelezen wordt en de interactie met jullie, mijn lezers, maken het zo onmetelijk veel leuker voor me! Vroegâh hadden Claudia, Herman en ik de neiging een statsparade te doen. Vooral omdat we het leuk vonden onderling te kijken hoeveel mensen van wiens site naar wiens site doorklikten enzo. Misschien is het tijd om deze traditie nieuw leven in te blazen? Bij deze dan ook de stats van december 2010 voor wie het ook mag interesseren ;). Bezoekers: Visitors december 2010 Traffic sources: **Referrers december 2010** **Wat is bekeken:** **Content december 2010**

Comments oude systeem:

Claudia -

Ja, ik heb niet echt meer een blog, dus ik kan niet echt meer meedoen. Maaaaaaar ik doe vanaf volgende maand weer mee voor de stats van jan. voor 365-project.nl

Stefan Mennes -

Wat ik overigens qua concept een grappige website vind :) ben benieuwd of je het vol gaat houden! :)

Luc Marc Dijkstra -

Tof Steph :) Altijd leuk om te zien dat je artikelen worden gelezen :)

Steph -

Inderdaad! Echt een leuk idee, dat ik zeker ga volgen :). Ik heb vanwege jouw commentaar hetzelfde halfslachtig gedaan, omdat ik nu al weet dat ik het niet ga redden zoals jij: http://steph.taizer.net/moblog/

Myrte -

Leuke getallen, dan weet je dat je de dingen op je blog niet voor niks schrijft :-) Maaarrrrrrr, je moet nog wel ff oefenen om de getallen te behalen die ik vroegah met m’n blog wist te trekken ;-) gnagna :-P

Steph -

Hahhah, gelukkig ben jij gestopt en ik net begonnen :), dus mijn kansen zijn gunstig :D Maarre, als je de wedstrijd wil voortzetten heb ik er zo eentje live voor je :P

Myrte -

Nah, je schijnt op je hoogtepunt te moeten stoppen ;-)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous