Motorrijbewijs gehaald!

RijbewijsWoohoo! Het is gelukt, ik heb mijn motorrijbewijs binnen! En daar ben ik natuurlijk bijzonder blij mee, aangezien lessen toch een wat dure hobby is. Gelukkig is het totaal aantal lessen goed meegevallen, ik heb nu 12 lessen gehad. Net als het vaardigheden examen had ik het verkeersdeelname examen ook in één poging binnen. Daar ben ik natuurlijk ook super blij mee. Zakken kan altijd maar het is zo duur!

In ieder geval weet ik wel dat het aan mijn rijschool ligt dat het zo goed ging, ik heb een bijzonder prettige leraar gehad, alles heel persoonlijk en ontspannen. Ze staan ook al heel lang in de top 15 van rijscholen (slagingspercentage): Rijschool Petra Bens uit Heesch (ze doen zowel auto- als motorrijles).

Helaas kwam ik een half uur te laat voor het gemeentehuis, dus mijn rijbewijs kan ik maandag pas aanvragen. Met een beetje mazzel mag ik het weekend daarna dus zelf op de motor gaan zitten, eerst dat pasje maar weer afwachten (wel een beetje jammer, aangezien ik deze nog maar een paar maanden heb, maarja!).

Technorati: ((Motorrijbewijs)), ((Rijexamen))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous