Terug uit Gent!

Pand in GentNou, dat was het weekendje wel! Gent is echt een prachtige stad. Deze is niet plat gebombardeerd in de oorlog en daardoor heb je echt veel middeleeuwse en latere panden, uit de tijd dat ze zoveel geld hadden dat elke steen mooi gemaakt werd. Het hotel lag echt falikant in het centrum. Ik heb mijn auto makkelijk onder het hotel kunnen parkeren en er de rest van het weekend niet meer naar om hoeven kijken. Erg prettig.

Het is in ieder geval zéér geslaagd geweest, wat dat betreft dus iedereen nogmaals bedankt die mee gedaan hebben aan dit cadeau! Hier een kort verslagje..

Technorati: ((Gent)), ((Sofitel Belfort)), ((Weekendje weg))

Alhoewel het eerst allemaal wat onwennig was: geen agenda, niets te doen, liep het eigenlijk allemaal meteen wel heel prettig. We zijn de eerste dag naar de toeristeninformatie gegaan om te zien wat er te doen was. Daar kregen we ook meteen hele behulpzame cruciale info mee: De winkels zijn zondag gesloten. Musea niet. Dus shoppen en verkennen op zaterdag, bezichtigen op zondag.

InkopenWe hebben iedere dag uitgebreid luxe gegeten en hadden echt een mooie kamer. De eerste dag hebben we het spel “Anti-monopoly” gekocht, zodat als we een keer zin hadden we een avondje een spelletje konden doen met zijn tweeën. Dat hebben we zaterdag avond met zijn tweeën even gedaan toen we laat het lopen beu waren. Wat ik verder allemaal gekocht heb? Dat zie je hiernaast. Ik wilde nog een setje casual nette kleren. Dat grapje (zijn 2 setjes geworden) heeft me €800 gekost. Dat was echt even slikken, maar het bleek een erg dure zaak te zijn. Ik wilde het wel echt hebben, dus heb het maar gedaan. Wat we gekocht hebben:

  • Een flink aantal strips
  • Anti-Monopoly
  • 2 setjes laders voor de Wii afstandsbedieningen
  • Devil may Cry (PC game)
  • Jasje
  • Schoenen
  • 2 broeken (1 net, 1 casual)
  • colltrui
  • blouse met das en manchetteknopen

De laatste dag zijn we nog wat door de stad gezworven en hebben we kasteel de Gravensteen bezichtigd. Erg mooi, maar er stond weinig in naar mijn mening.

De foto’s vind je hier! Ik heb overigens ook met mijn telefoon wat foto’s gemaakt, dat om geotagging te testen. Die vind je hier! Het bijzondere aan die foto’s is dat je er overal bij op “Map” kan klikken om dankzij mijn telefoon te zien waar ze gemaakt zijn.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous