Update van de inbraak en pakken kopen

De laatste ontwikkelingen omtrent alles: Wat brengt het veel ellende met zich mee zeg, zo’n inbraak. De dingen die je moet regelen en nalopen zijn enorm lastig en veel. Toch hebben we al een meevaller. Onze identiteitspapieren en portemonaies (danwel leeg) zijn terug. Met name Iris haar OV is een grote meevaller. Je hebt niet zomaar een nieuwe en haar reiskosten tot die tijd zouden natuurlijk wel aanzienlijk geweest zijn.

Plus dat het natuurlijk een groot uitstapje scheelt. Ik ben al bij het gemeentehuis geweest, maar ik mocht geen nieuwe papieren aanvragen zonder aangifte rapport, wat je dus ook niet zomaar 123 hebt…

Iris heeft zelfs al een nieuwe simkaart ontvangen en is dus weer bereikbaar. We hebben ook maar meteen een nieuwe telefoon voor haar geregeld: de Nokia N73. Voor mijzelf heb ik ook al een nieuwe besteld, maar dat kan nog even duren, aangezien hij nog niet verkocht wordt: de Nokia N95. Tot die uit is ben ik van plan gebruik te maken van de communicator 9500 die ik nog heb liggen.

Wanneer ik weer pasjes heb (ze zijn al aan de deur geweest, in de 10 minuutjes dat we naar de bouwmarkt waren) kan ik de bijbehorende geheugenkaartjes etc. gaan bestellen. Helaas zal dat nog wat voeten in de aarde hebben, aangezien alleen ik die pasjes in ontvangst mag nemen en daarvoor mag tekenen 🤨. Lekker onhandig is dat.

Gisteren ben ik met Myrte en Iris naar de winkel geweest om nieuwe pakken te kopen. Aangezien Myrte een goede kijk op mode en netheid heeft, wilde ik graag gebruik maken van haar expertise op dat terrein. Alhoewel ontzettend duur (volgens de dames overigens spotgoedkoop) zijn we zeer geslaagd en ben ik weer even voorzien van een paar nette pakken, die qua mode in tegenstelling tot mijn vorige in deze eeuw vallen 😳. Dussuh, Myrte en Iris bedankt!

’s Avonds zijn we nog gaan uit eten bij Den Tol (zeeeer goed pannekoekenhuis). Daar gingen we heen met mijn moeder, Joost, Myrte, Iris, Cleem en Astrid. Het was dan ook erg lekker en een gezellig besluit van die avond!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous