Verkeersboete in Diemen bij Amsterdam

Ik heb een bekeuring gehad “omdat ik een sluiproute nam, waar je met de auto niet mocht komen”. Ik vertelde de agent dat ik absoluut geen verbods-borden gezien had, maar hij wist te vertellen dat ze er gewoon stonden. Ik heb daarna foto’s gemaakt, en heb dus al ontdekt dat het absoluut bullsh*t is. Naast dat er inderdaad een verbod-bord stond, netjes verstopt achter een bord met heel veel tekst erop dat die weg gestremd wordt (wat ik dus absoluut niet gezien heb omdat het zicht erop belemmerd was), zie ik nu ook op mijn foto’s dat het verbod pas na 1300 meter inging. Dus ik mocht daar gewoon nog rijden. Het mooie is dat je zelfs niet op het verboden stuk KON komen omdat er slagbomen staan waar je niet door kon. Maargoed, de politie stond voor de slagbomen mooi bekeuringen uit te delen. Mijn tomtom had me daar gebracht, dus ik had niet eens een flauw idee waar ik was. In elk geval hier de foto’s van hoe het zicht op het echte verbod-bord belemmerd werd. Je ziet het zo wel, maar ze staan vlak achter elkaar. Je moet je voorstellen dat je met je auto onder twee viaducten doorkomt en rechtsaf die straat in gaat. Met verkeer om je heen probeer je snel die hele tekst nog te lezen, waarachter het echte bord staat.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous