Einde CampZone en een huis

Dat was hem dan weer. CampZone zit erop. Het is harstikke goed gegaan en we waren dinsdagavond echt al klaar. Er is meer dan genoeg papierwerk af te wikkelen, maar het terrein konden we dinsdag avond laat allemaal al verlaten. Tijdens CampZone heb ik echter wel meer spannende zaken aan mijn hoofd gehad. Ik heb ook een huis gekocht 😊.

Aangezien Iris haar studie ongeveer heeft afgerond is dan het moment gekomen dat ik eindelijk terug kan verhuizen naar Brabant. Daar heb ik nu dan ook een huis gekocht in Heesch, op de Heilige Eik. Het huis langs mijn ouderlijk huis waar ik de eerste 12 jaar van mijn leven ben opgegroeid 😊. Erg leuk dus, terug naar je oude buurt. Het grappige is dat ik tevens in de laatste paar weken een uitnodiging heb ontvangen om naar een reunie van die buurtvereniging te komen. Dat wordt dus een rondje opnieuw kennismaken met iedereen zo! 😊.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous