Woensdag op CampZone, dat gaat hard!

 Maar dat is dan ook omdat ik het echt goed naar mijn zin heb. Ondanks de vele probleempjes is het echt een goede sfeer. Ik heb Stefan eindelijk een keer verslagen met Generals Zero Hour, hij heeft al jaren niet meer verloren. Daarnaast erg veel schik met het stroomteam, vooral Glenn die dit jaar zijn alterego “Kapitein Stroom” tot leven heeft gewekt. Het kopje koffie dat iedere morgen door Claudia gegeven wordt als ik brak achter mijn pc kruip (terwijl ik daar niet om vraag en me er eigenlijk altijd best een beetje lullig over voel). Toch lijken ze het leuk te vinden gelukkig 😊. Het JW helpen met zijn server, met Glenn, Freddy en JW Guesthouse Paradiso kijken. Met Wallylan volleyballen (wallybal), met iedereen even gezellig buurten. Tja. Dan is het toch een erg leuke CampZone. ongeacht hoe druk en hoeveel probleempjes we krijgen!

We hebben voor de bezoekers een zwembadje weten te regelen, daar zijn de mensen gelukkig mee zijn en op deze manier heeft iedereen ook wat verkoeling op deze heetste dag (ooit geregistreerd?).

Adding content to the end of the web.

Next
Previous