Nieuwe firmware N80: Het resultaat

Zoals al eerder vermeld heb ik mijn telefoon met behulp van Andries en Joost voorzien van nieuwe firmware: V 4.0623.0.41 van 27-07-2006. Het resultaat van deze handeling is ondertussen aardig zichtbaar.

De telefoon zijn galeries zijn veel overzichtelijker geworden naar mijn mening. Het crashen of falen van bluetooth is totaal opgelost, de verbinding met de carkit blijft goed bestaan (mijn Seat autoradio met bluetooth carkit en mp3 speler) en de telefoon is bijzonder stabiel geworden. Hij crashed nu eigenlijk alleen nog maar wanneer ik probeer iets via wireless te doen wanneer de verbinding onstabiel of onbetrouwbaar is (op het randje van bereik).

Kortom, de inspanningen hebben een flinke verbetering opgeleverd en de telefoon is voor mij zelfs bruikbaar geworden 😎. Tnx Andries en Joost!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous