Lunchdate

Zo, vanmiddag heb ik een lunchdate 😎. Ronald Everduim is in de buurt en we hebben afgesproken samen de lunch te gebruiken. Wel zo gezellig natuurlijk! Wat jammer is, is dat ik natuurlijk toevallig vandaag mijn auto vol verhuisdozen heb zitten. Ik ga vanavond naar Brabant, waar ik deze alvast bij mijn moeder stal. Ik moet vanavond een veld gaan bezichtigen voor CampZone. We houden wat dat betreft zoveel mogelijk opties open en willen gewoon even goed kijken.

Als ik dan toch naar het zuiden ga, had ik zoiets van dan neem ik zoveel mogelijk bezittingen mee. Die hoef ik dan in oktober niet meer te verhuizen. Weer net wat minder kans op ruimte tekort in de vrachtwagen. Betekent dus wel dat ik zo met een auto die zwaarbeladen is en vol met dozen staat door Apeldoorn mag gaan karren 😶.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous