En dat was de lunch!

Het was echt even gezellig. We kwamen gelukkig ongeveer tegelijk aan. Even lekker bijgebabbeld over werk, Dynomic en de studie. (Ronald werkt net als ik bij Dynomic.)

Hoe saai dat ook klinkt had ik het wel even gezellig. Ronald heeft het wel beter bekeken, hij overwoog morgen met Inge naar het strand te gaan. Dat klinkt goed zeg, maar ik heb helaas dit jaar echt mijn dagen opgemaakt met de op handen zijnde verhuis. Ook weer een groot voordeel: woon ik weer dichter bij, bij Ronald, Herman, Joost en de rest van het serverteam! Weer meer studieweekendjes etc 😂.

En Ronald heeft me op het idee gebracht om tussendoor ook eens even te proberen Prince 2 Foundation op te pakken. Die stond al lang op mijn verlanglijstje en klonk goed zoals Ronald hem omschreef (hij heeft hem al gedaan).

Adding content to the end of the web.

Next
Previous