Daar heb je vrienden voor!

Deze site is nu al een tijdje niet geupdate. Dat komt omdat ondertussen alles bij Freddy thuis staat, aangezien ik vollop in de verbouwingen zit. Afgelopen vrijdag heb ik de sleutel gehad (en Iris haar Bul (diploma van de universiteit)). Ondertussen heeft Iris ook werk gevonden in Bergen op Zoom, voor 2 dagen in de week en nu zijn we dus vollop gestart aan ons nieuwe huis.

Gisteren maakten we onder leiding van Glenn start aan het werk. Lompe sloopwerkzaamheden om de wandcontactdozen van halverwege de muren naar de grond te verplaatsen op de benedenverdieping. Daarnaast hebben we een laag behang en bouwbehang eronder van de muren moeten krabben. Aangezien daar het stukwerk een heel eind mee beschadigde hebben we ook een hoop speciaal spul ingezet om dat te repareren, waarbij Glenn de grote gaten met speciaal spul soort van dicht metselde.

Iris en ik hadden misschien zondag avond klaar geweest met het krabben van het behang. Dankzij de hulp van Cleem, Mathijs, Myrte, Joost Lek, Glenn, Claudia, mijn moeder, Iris haar moeder, Kim, Andries (later met een vriendin teruggekomen ook nog), Joost van Steenderen en Ronald was het echter allemaal “zo klaar” Gisterenavond laat hadden we toch al het eerste deel van het plafond en 2 wanden in de verf staan, naast dat betonklinkers met gaatjes erin gewoon compleet dichtgeplamuurd waren! Het grappige was dat Ronald even kwam kijken en vollop mee aan het werk ging en Joost van Steenderen kon helemaal maar even komen. Toch was hij er vroeg en heeft tot erg laat meegewerkt…

Damn, wat ben ik ongelofelijk dankbaar voor de hulp! Jammergenoeg de verjaardag van Anne-marie (stiefmoeder) gemist, maar dat wil ik wel deze week nog inhalen 🙂. Ik kan natuurlijk niet zelf weg gaan als de rest laat door gaat om te zorgen dat alle schilderwerken in het weekend af zijn…

Kortom, bedankt allemaal! Ik ben benieuwd wie er vandaag nog allemaal komen opdagen want alle hulp is nog steeds welkom natuurlijk op deze 2e dag 😂. We zijn al bizar ver gekomen.

Leuk punt gisteren was dat er een conifeer voor de ramen stond waardoor het binnen heel donker was. Die wilde ik weghalen. Toen mijn vader echter op bezoek was had hij het zo geregeld dat hij weg was, met Glenn. Erg grappig, Andries heeft er ook een filmpje van gemaakt.

Goed, maar eens kijken hoever we vandaag komen.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous