Nieuwe inrichting

Nieuwe inrichtingNieuwe inrichting!

Na toch veel te horen dat mijn geliefde Chesterfield bank en stoelen een beetje oudbollig waren heb ik me dan toch over laten halen het één en ander te vervangen. Gelukkig komt dat een beetje erg handig uit: mijn vader is net klaar met het verbouwen en herinrichten van zijn huis. Aangezien hij in zijn nieuwe inrichting geen plaats zag voor zijn “oude” meubeltjes bood hij ze aan ons aan. Daar dan natuurlijk maar ja op gezegd en vandaag was het dan zover: de verhuizers kwamen het één en ander brengen. Uiteindelijk zelfs meer dan dat ik verwachtte, maargoed, met een beetje puzzelen kunnen we het vast allemaal kwijt.

Helaas loopt het wel een beetje onhandig, ik verwachtte maar 1 dagdeel thuis te hoeven zijn, maar omdat het één en ander niet zo goed berijkbaar was in de verhuiswagen moeten ze 2x hier komen. Ik zit dus nog thuis te werken nu in afwachting van de 2e rit.

Ach ja, kleine prijs om te betalen voor een nieuwe inrichting niet waar? 😂

Ik ben benieuwd hoe de rest van de dag verloopt!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous