Podcast "Security Now!" van Grc.com

Security now!Deze podcast vond ik op aanraden van Ron Hernaus. Grc.com kennen de meesten van ons al vele, vele jaren natuurlijk van ondermeer Shieldsup!, een programma dat controleerd wat er zichtbaar is van je pc (en netwerk) voor de rest van internet. Dat deze gevestigde securityman nu een podcast heeft is dan ook echt leuk. Je merkt tijdens de casts wel dat hij een beetje conservatief is, maar hij heeft goede helder uiteengezette meningen en weet je echt wat bij te brengen. Pure nerd-praat, dat wel, maar is je vak IT, dan steek je hier weldegelijk iets van op. Ik heb in ieder geval al de casts over Windows Vista security geluisterd en vond ze erg goed 😎.

Ik ben alweer nieuwe MP3 cd’s aan het branden voor in de auto’s. De podcasts die ik zeker even ga luisteren zijn:

  • Eps 51: Vista’s Virgin Stack 
  • Eps 53: VMware
  • Eps 57: Virtual PC versus VMware
  • Eps 66: Windows Vista Security
  • Eps 67: Kernel Patch Protection

Checken dus! Podcasts zijn overigens gewoon downloadbare mp3’s, dus ook zonder podcasting software gewoon prima af te luisteren. Je vindt de casts hier!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous