Kerstdagen

Bowlen (helaas kon Andries niet stil blijven staan)Zow, dat waren de Kerstdagen :) My god, en dan moeten we nieuwjaar nog doen! :)

Ik heb van het weekend eerst maar een hoop aan het huis gedaan, goddank weer even tijd voor. Beneden zijn de plinten nu bijna af. Ziet er meteen een heel stuk leuker uit!
Vrijdagavond ben ik nog bij Cleem en Astrid geweest, om te kijken hoe hun appartement er ondertussen uitziet. Begint behoorlijk ingericht te raken en ziet er allemaal erg mooi uit. Zaterdagavond had ik eigenlijk niets behalve even gaan kijken bij X-Life. Helaas was Andries vergeten me te bellen, zodat ik daar niet geweest ben. Maar gelukkig wisten ze dat meteen goed te maken door met zijn allen te gaan bowlen. Ik meteen even gekeken of Freddy en Kim ook meewilden, waarna we dus met Freddy, Sabine, Andries, Stefan, Renee, Iris en ik daar een leuk uurtje gebowled hebben. Na het bowlen moesten Stefan en Renee er vandoor vanwege familieverplichtingen, maar de rest had nog wel zin om even wat anders te doen…

We zijn dus maar in Uden naar een nieuwe (jaar oud) bioscoop gegaan die full-service is. Was er gezellig, en de film was ook super leuk (zie mijn filmstukje). Het was erg leuk en deze avond was ook een bijzonder geslaagde (2e) kennismaking met Sabine, nu toch even wat meer tijd mee doorgebracht en dat bevalt prima!

Dags erna ben ik weer flink aan het plinten gegaan voor even, omdat we om 15:00 uur bij Freddy en Kim moesten zijn waar we een kerstavond etentje zouden doen. Het was echt een super geslaagde avond, met een klein keukenbrandje, een emmer zand bij de fondue (die heus niet uit Kim haar plantenbak kwam, maar bij de buren vandaan, euh, ècht waar!) en veel humor. Zeker een traditie voortaan! Na het uitgebreide eten met veel te veel vlees (wauw!) hebben we Romeo must die! en Swordfish gekeken. Alletwee bekende films, maar leuk om ze weer eens te zien.

Maandag was het dan eerste kerstdag. Deze vierden we bij mijn moeder. We hadden de Wii en 3 controllers. Daar is dan ook aardig wat gebruik van gemaakt. Ook kwamen de bordspelletjes natuurlijk weer voor de dag. Triviant en Timber dit keer. Het was weer heerlijk chaotisch en druk, wat mij betreft het ideale recept voor een familie Janssen kerst :). Ik heb een erg gezellige dag gehad, en ’s avonds hebben we gegourmet. De sinterklaas cadeaux werden hier ook gedaan, wat mij toch wel bijzonder leuke cadeaux opleverde! De Taxi trilogie (3 dvd’s) en de 2 ghostbuster films op dvd. Echt heel leuk, we hebben ’s avonds laat toen we weer thuis waren ook meteen de eerste Taxi nog eens gekeken.

StrandwandelingStrandwandelingDe dag erop zouden we bij mijn vader kerst vieren. Dat werd bij de ouders van Anne-Marie in Cadzand. Op het uiterste puntje van Zeeland tegen België aan een flink stukje rijden. We zijn met Cleem, Astrid, Joost, Myrte en Iris in totaal met 3 auto’s in een aardig chaotische colonne naar Cadzand gereden. Daar hebben we een tijd gezellig zitten buurten, waarna we een stevige strandwandeling maakten. Iris en Astrid hadden hakken aan, maar hielden het gelukkig toch goed bij (een prestatie wat mij betreft). ’s Avonds hebben we daar dan nog aan het strand in een luxe restaurant gedineerd met een stevig deel van de familie. Druk, gezellig en grappig! Lekker gegeten en veel te laat naar huis. We waren rond 01:00 uur thuis. Helaas ’s morgens wel weer vroeg werken.

Dat kostte helaas ook goede moeite, maar ondertussen ben ik al weer even aan het werk en zit ik dit in mijn pauze te posten 😎. Op het werk is het helaas wel wat drukker nu, aangezien de bezetting tussen kerst en nieuwjaar niet helemaal druk is, maargoed, weer een leuke uitdaging zullen we maar zeggen!

Op naar nieuwjaar, wat weer een fijne traditionele LianneLan wordt in Dordrecht. Verheug me er stevig op!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous