Voedselvergiftiging

Nou, dit keer maar eentje zonder plaatje, want ik geloof niet dat ik hier een frisse voor kan vinden… Donderdagochtend tegen een uur of 4 ging het goed mis, alles kwam eruit. En dat zo’n beetje ieder half uur tot in de middag. Toen ik mijn moeder belde voor tips (het ging echt waardeloos) ontdekte ik dat Cleem, Astrid, Myrte en Joost allevier precies hetzelfde hadden en ook rond een uur of half vijf erg ziek waren geworden. Tegen 17:00 uur kon ik in ieder geval weer water binnenhouden en begon het allemaal wat rustiger te worden. Was wel nog totaal gebroken en had gigantische hoofdpijn. Vanmorgen ging het opzich allemaal weer prima, wel erg zwakjes wat pijntjes, maar goed genoeg om op deze slecht bezette dag toch maar mijn deel te doen. Dus we zitten nu die-hards te wezen met 2 collegae. Vanavond LianneLan! Woohoo!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous