LianneLan 2007 weer voorbij

Herman jarig!Helaas is LianneLan al weer een paar daagjes voorbij. Wat dat betreft gaat deze naar mijn mening leukste traditie toch altijd heel snel voorbij…

LianneLan is voor de GameParty crew (met name de oude bezetting) een jaarlijks terugkerend fenomeen, waarbij we allemaal tot een week lang even in gaan wonen bij Chris en Lianne en dan onze pc’s ook meeslepen. Een kleine privé slow paced lan, om gamend en gezellig het nieuwe jaar in te gaan.

Natuurlijk was het ook dit jaar weer fantastisch, alhoewel ik wel een beetje ziekjes was, maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Wel heb ik daardoor niet meteen een verslagje geschreven, wat ik nu als nog doe.

Dit jaar kwam echt zo’n beetje iedereen wat korter dan normaal. Veel te veel mensen van onze crew hebben dit jaar een huis gekocht of andere dingen gedaan, waardoor de vakantiedagen wel zo’n beetje op waren. Maar van vrijdagavond tot maandagavond was het toch nog een bijzonder fijn lang weekend.

Dit jaar hadden we natuurlijk de Wii meegenomen. Dat was wat mij betreft dan ook een daverend succes, er is heel veel gebruik van gemaakt. Zeker nadat we met een door Lianne knap losgepraatte Wii Play game plus 2e controller erbij kregen. Daarmee was het ineens multiplayer en ineens dubbel zo aantrekkelijk 😎.

Andries wist Trackmania United voor elkaar te krijgen, ook daar hebben we behoorlijk wat tijd aan verkwist! Mijn god, wat een leuk spelletje. Hilarische tracks en leuke simpele gameplay maken het echt de moeite waard. Het spel is een lust voor het oog en speelt echt prettig. De mogelijkheid om zelf banen te maken (redelijk eenvoudig) zorgde dat we tussendoor zelf ook voor nieuwe uitdagingen zorgden. Ik zal de baan die ik ter ere van LianneLan ook zo genoemd julie dan ook niet onthouden. Download de LianneLan 2007 track hier!

Ook Serious Sam 2 werd gespeeld. Bizarre game weer, met veel humor en echt oneindig veel schieten (je laat je linkermouseknop simpelweg niet los). Omdat je er zo makkelijk in kan stappen (gewoon in een draaiende game) werd hier dan ook veel gebruik van gemaakt.

Wat een leuke welkome verrassing was: Settlers 2, eerder door mij verwijderd, was helemaal terug. Ze hebben namelijk een patch uitgebracht zodat je multiplayer games voortaan kan saven! Woei! Daarmee is dat ook een geslaagde game!

Daarnaast hebben we dankzij Joost van Steenderen zijn kookkunst ook geen honger hoeven lijden: Lekkere appelflappen en frituur met regelmaat 😂. En de nashi die hij en Lianne klaarmaakten hebben we ook allemaal flink van gesmuld! Helaas had ik wel nog wat last van mijn voedselvergiftiging, waardoor ik toch wel wat minder heb gegeten dan gebruikelijk.

31 december was natuurlijk ook de verjaardag van Herman, die ter ere daarvan ook een gebakje kreeg. Herman brengt natuurlijk ieder jaar zijn verjaardag door op LianneLan (zoals ik op CampZone). Hij werd 23! Dus allemaal feliciteren!!

Op 31 december (of beter gezegd: 1 januari zéér vroeg in de morgen) hebben we ook de CampZone 2007 site online gebracht en de inschrijvingen geopend. (tnx Mark en Jorrit!!!) en ook genoten van eerst Herman zijn vuurwerk, gevolgd door het bizarre vuurwerk uit de buurt van Chris en Lianne… Er worden daar echt grote en dure dingen afgestoken zeg. Met van die rode leger-fakkels zag het er echt uit als een warzone!

Kortom: LianneLan was weer een groot succes!!!!!!! Kan niet wachten tot de volgende keer!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous