Tegelen is begonnen!

Zoals ik eerder al vermeldde is Hans al begonnen bij ons. Wist hij maandag in een paar uurtjes het stukwerk af te maken (fijne afwerking, hij vond het goed gedaan maar moest hier en daar een klein beetje bijwerken) en het koofje over de afzuigkap-buis die door het toilet loopt te timmeren, zo wist hij woensdag al een vliegende start met het tegelwerk te maken. Hij is begonnen met het lastigste en meest ongelijke deel, waar ook de meeste obstakels in zitten. Het is nog erg vroeg om wat te laten zien, maar hier toch een 3-tal foto’s:

Koofje
Het koofje (hebben we natuurlijk meteen al geschilderd).

Tegelwerk op de hangbak
Tegelwerk op de gibo-blokken waarin de spoelbak van het hangtoilet zit.

En het overzichtsplaatje
En een klein overzichtsplaatje van de nu nog chaos.

Zaterdag komt Hans er al weer aan werken 😎.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous