De vaart is terug!

De vaart is weer terug met het huis! Ik ben hier ontzettend blij mee. De vader van Astrid (vriendin van mijn broer) had bij hun het appartement af en merkte droogjes op dat het bij ons niet opschoot. Dat ging Hans eens even rechtzetten….

Alhoewel nergens aan verdiend echt helemaal geweldig natuurlijk! Afgelopen week opperde hij dat ineens en afgelopen zondagavond kwam hij al eens even poolshoogte nemen van wat er nu werkelijk moest gebeuren. Dat viel hem enigsinds mee, dus kwam hij maandag avond al even wat maten opnemen enzo.

Maandagavond heeft hij al meteen een koofje in het toilet beneden getimmerd en het stukwerk afgerond (ging echt snel!). Hij is van plan vanavond al aan te vangen met tegelen! 😎

Kortom: De vaart zit er weer in, hij schat serieus dat we niet al te veel tijd meer te gaan hebben. Iris heeft gisteren het plafond en het koofje al geschilderd en het begint er al serieus fraai uit te zien! Woohoo!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous