Eindelijk: Foto's van de Efteling

Freddy en Kim

Claudia, Glenn en Patrick

Eindelijk heb ik ze dan!!! De foto’s van de Efteling-trip met een hoop GPN’ers. Freddy en Kim zouden voor mij de foto’s inscannen zodat ik ze online kon zetten. Om een rare reden merkte ik hier toch wat tegenwerking bij, en heeft het allemaal een behoorlijke tijd moeten duren.

Het verhaal: We zaten in de Vogelrok, een achtbaan in het donker. Toen we eruit kwamen zag ik tot mijn grote vermaak een foto van Freddy voorbij komen die erg grappig was: hij had het duidelijk niet naar zijn zin. Ik heb met Kim die foto gekocht, zodat we hem online zouden kunnen zetten. Freddy bleef hierbij ernstig staan mopperen en deed zijn best dit te saboteren. Toen zag Freddy ineens de foto van Glenn voorbij komen, die het misschien zelfs nog minder naar zijn zin had dan Freddy! Dus, om zichzelf beter te voelen, kocht Freddy meteen de foto van Glenn. Zo eindigen deze twee foto’s dus bij mij op de site! 😎

Adding content to the end of the web.

Next
Previous