Nieuwe camera besteld

Panasonic Lumix DMC-LS2Woohoo!!! Dankzij een bonk hulp van Andries heb ik een nieuwe camera besteld zodat ik mijn reis naar Zuid-Afrika met mijn vader, Cleem en Myrte een beetje vast kan leggen. Deze camera is een zo goed en goedkoop mogelijke budget camera, waarin geld en kwaliteit uiterst scherp tegen elkaar afgezet zijn. Het is geen EOS en zal niet eens in de buurt komen, maar een fantastische camera om snel even een plaatje te schieten!

De camera is een Panasonic Lumix DMC-LS2 geworden. Een review vind je hier, en de officiele website vind je hier.

Meteen een 2gb sd-kaartje bijbesteld zodat ik er ook serieus wat op kwijt kan. Myrte heeft een videocamera aangeschaft. Kortom, aan het eind kunnen we een tijdschrift en een tv-uitzending doen 😂.

Technorati: ((Panasonic Lumix DMC-LS2)), ((camera)), ((budget camera))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous