Technorati en Snap goed geintegreerd, RSS url veranderd!

TechnoratiHet heeft wat voeten in de aarde gehad, maar eindelijk heb ik nu Technorati en Snap previews goed werkend op mijn site geïntegreerd. Moet zeggen dat ik deze beiden gespiekt heb van Evert Jan zijn blog. Helaas had dit bij mij wel echt veel problemen.

Aangezien ik Joomla en geen wordpress gebruik zijn de technorati plugins niet voor het oprapen. Toen ik dan eindelijk een werkende gevonden had bleek deze de tagging niet door te voeren in mijn RSS-feed, waardoor mijn tags niet meegenomen werden op Technorati.

Mijn RSS deed niet aan HTML rendering waardoor hij ook maar karig was. Heb ik ook meteen vervangen. Uiteindelijk heeft Eric me geholpen de code waar ik toch nog redelijk ver mee gekomen was op de goede plaats te introduceren in de RSS component code, hierdoor zitten de tags nu ook in mijn RSS feed. Thanks Eric!

Om te weten wat alles betekend, lees verder!…

Technorati: ((Technorati)), ((Snap preview)), ((RSS)), ((Joomla))

Technorati:
Technorati is een website die blogs als mijn site indexeert en tags gebruikt om nieuwsitems te categoriseren. Daardoor kan je ook andermans site beraadslaan op het onderwerp waar je meer van zou willen weten.

Snap previews:
Snap previews zijn de popups bij alle linkjes. Hierdoor zie je al een voorbeeld van waar je heen zou gaan als je op de link klikt. Wat mij betreft behoorlijk browsevriendelijk. Ik ben alleen nog aan het overwegen of ik dit ook voor interne (binnen mijn eigen site) linkjes aan wil laten staan.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous