Gordijnen, weekendwerk, visite en nog wat!

Schone serre!

Nou, het is een pittig weekend geweest. Vooral omdat het de afgelopen week in mijn nek heeft gezeten. Dus heel slecht geslapen (nog een overblijfsel van het zwemmen van de week ervoor). Ik moest dit weekend werken, zoals jullie in mijn vorige stuk [Master of Disaster]({{ ref “/post/master-of-disaster/index.md” }}) hebben kunnen lezen. En er moest thuis ook nog veel gebeuren.

Vrijdagavond lag ik er dan ook vroeg in, omdat het zaterdag ook weer vroeg dag zou zijn. ’s Avonds was ik toch nog vroeg thuis, tegen een uur of 17:00 uur. Wel een fijne thuiskomst: Eindelijk waren onze nieuwe gordijnen er. Daarnaast had Iris met haar ouders ons afval weggehaald. We hadden nog wat bouwafval en vooral veel takken van de gesnoeide boom (zie foto) waar we maar niet vanaf kwamen. De vader van Iris heeft een trekhaak en terwijl ik was werken zijn ze een aantal keer op en neer geweest naar de stort.

Nog snel wat kleine dingetjes gedaan, na het eten wat tv gekeken en naar bed. Gelukkig ging het zondagmorgen wat beter, en heb ik onkruid uit de voortuin gehaald, heb meteen weer een hoop groenafval weggehaald. Joost zou op visite komen, dus hem gebeld hoe laat hij verwachtte er te zijn. Hij zou er pas om 16:00 uur zijn, dat gaf me nog ruimte om eindelijk ook eens de serre aan te pakken. Daar ben ik al een stel keren aan begonnen, maar telkens begon het dan te regenen. Omdat het allemaal schuin afloopt is het niet echt veilig als het nat is. Maargoed, ditmaal gewoon alles afgekregen. Meteen ook maar mijn dakgoot en die van het huis van de buren (staat te koop) leeggemaakt zodat we daar geen last van krijgen. Toen ik onder de douche uitkwam zat Joost er al.

We hebben heel wat met de Wii gespeeld, vooral sports en play. Was erg leuk! Daarna nog de russische film Nightwatch gekeken. Mijn moeder kwam ook nog snel even een vorkje meeprikken. Al met al een heel gezellige dag geweest!

Ik heb natuurlijk ook even wat foto’s van de gordijnen en de serre gemaakt, daarvoor moet je hier zijn.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous