Einde OR voor mij!

Nieuwe OR!In 2004 heb ik mezelf opgegeven voor de Dynomic ondernemingsraad. Leek me leuk, interressant werk. Meekijken in de keuken, over dingen mogen meepraten etc. Ik heb het dan ook met extreem veel plezier gedaan. Het is een hele drukke paar jaar geweest, met een flinke onderbezetting in de OR en veel dingen vanuit onze nieuwe eigenenaar 2e2 die nieuw voor me waren.

Nu ik ondertussen een nieuwe functie “Local Delivery Manager” heb red ik het echter allemaal compleet niet meer. De nieuwe functie betekend dat ik 1 dag in de week met mijn team bezig ben en de rest van de tijd nog bij de klant zit. Helaas heeft de klant eigenlijk al meer tijd van me nodig, zodat ik vaak toch richting de 40 uur bij de klant ga. Daarop 8 uur voor de nieuwe functie die ik echt nog niet binnen de tijd weet te houden maakt dat het drukke weken/maanden geweest zijn…

Vandaar dan ook mijn besluit om zsm uit de ondernemingsraad te stappen. We waren zwaar onderbezet en kregen veel over ons heen, 2e2 had Dynomic overgenomen en veel leuke en voortvarende plannen. Denk dat de berg nu wel achter de rug was, maar toch bleef het wat veel. Ik heb met Evert Jan en Theo besloten dat wij de OR zouden blijven doen tot de verkiezingen kwamen. Die zijn nu achter de rug en hebben een nieuwe OR van 5 personen opgeleverd. Wij hebben allemaal besloten ons niet herverkiesbaar te stellen.

Wel laten we met enige moeite een eindelijk aardig lopende OR achter. We hebben hem afgelopen donderdag dan ook zo goed mogelijk overgedragen aan de veelbelovende nieuwe leden (zie de foto, helaas kon er 1 van de nieuwe leden niet bij zijn) en beloofd dat we zoveel mogelijk bijstand zullen verlenen.

Hiermee komt er toch een eind aan een groot hoofdstuk uit mijn Dynomic loopbaan. Het is mooi en goed geweest, heb er veel van mogen leren en had het niet willen missen.

Ontzettend veel succes aan de nieuwe leden gewenst dus 😎

Adding content to the end of the web.

Next
Previous