Serie: Suburban shootout

Suburban shootout!Okay, dit is echt een mega-aanrader! En dan met name voor alle mannen die helemaal moe zijn van het Desperate Houswives geneuzel. Het is een totaal vergelijkbare setting:

Rijke huisvrouwen in een rijke idilisch ogende buurt met allerlei onderliggende strubbelingen. Maar dan 1 groot verschil:

In deze serie lossen ze het op door een driveby vanuit een dure MPV gezinsauto. Uzi’s, handwapens, en allerlei ander grof materieel. Ik zat echt perplex naar de tv te kijken: het begint allemaal lief en zoetsappig. Lieve mensen die in een lieve rijke buurt gaan wonen. Ik stond op het punt weer traditioneel naar boven te verhuizen, achter mijn pc toen de eerste klappen vielen. Vandaar af werd mijn verbazing als maar groter. Hard tegen hard, tussen allemaal huisvrouwen. Echt een bijzondere aanrader dus. Hij wordt nu uitgezonden op Canvas, gisteren was de eerste aflevering. Die zal je dus ergens moeten downloaden, maar de rest van het seizoen kan je dus gewoon nog op tv zien.

Check vooral de trailer even!

Technorati: ((Desperate Housewives)), ((Suburban shootout))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous