Nokia N95

Eindelijk lijkt het grote moment dan daar. Wellicht ontvang ik morgen of overmorgen eindelijk de door mij zo begeerde Nokia N95. Deze wilde ik al lang hebben, vanaf januari keek ik er al een beetje naar uit. Toen ik 31 januari een inbraak heb gehad bij mij thuis, waarbij mijn Nokia N80 ontvreemd is was het niet langer interresse maar gewoon nodig.

Nokia N95

Technorati: ((Nokia N95)), ((Vodafone))

Dags na de inbraak dus meteen Vodafone gebeld. Helaas was de N95 nog niet uit. De N80 wilde ik echter niet meer. Een toestel nieuw kopen terwijl kort daarop de opvolger zal uitkomen vind ik bijzonder jammer. Gelukkig had vodafone ook een leuke actie voor me: Als ik mijn aangifte aan ze verstrekte kon ik op voorhand mijn contract bij ze verlengen, waardoor dit me niet al te veel zou kosten. Fantastisch dus. Ik heb ze gevraagd of ik op de N95 kon wachten. Dat kon. Ze verwachtten hem binnen 2 weken.

Jammer genoeg zat deze echter nog niet in het systeem. Dus ik kon hem ook niet reserveren of vooruit bestellen. Ik moest maar telkens opbellen om te vragen of hij al uit was. Dat heb ik dan ook braaf iedere week gedaan: “Hebben jullie de N95 al, of kan ik hem al reserveren”. Een serieuze maandagmorgen routine uiteindelijk.

Tot gisteren: “Ja, die hebben we.” Daar was ik even stil van. Compleet in de war geef ik aan dat ik die zou mogen bestellen bij de diefstal die ik gehad heb. Ik geef desgevraagd aan dat de diefstal 31 januari is en de aangifte (afgerond) 2 februari.

“Tja, dat is een probleem. Deze actie geld enkel tot een maand na inbraak.”

Gelukkig vond de medewerker het ook niet helemaal tof: hij zag in het systeem dat ik al 8 jaar abonnee van ze ben en een duur contract heb. Daarnaast zag hij ook dat ik dit wel inderdaad op 2 februari al aangegeven had. Hij moest met zijn meerdere overleggen, maar ze zouden proberen een uitzondering te maken, omdat ik hem eigenlijk toch wel op tijd had aangevraagd. Ik was echt bijzonder boos op ze.

Maar, gisterenmiddag kwam het verlossende antwoord: geen probleem, we sturen het toestel op!

\o/

Adding content to the end of the web.

Next
Previous