WallyLAN 6.2

WallyLAN 6.2Na afgelopen weekend The Party 5 gedaan te hebben is het dit weekend tijd voor WallyLAN 6.2. Een welkome afwisseling is het in ieder geval! Klinkt misschien vreemd, dat deze LAN een afwisseling is, maar na de drukte van je eigen evenement is bezoeker zijn op een kleine lan heerlijk. Rustig, gezellig en erg veel gamen, daar gaat het hier tenminste over!

Aangezien we door de WallyLAN crew uitgenodigd waren zijn we dan ook met veel plezier gegaan. Andries, Ron, Iris en ik. Voornaamste game hier is Tower defence, wave na wave van de computer of andere spelers afslaan. Lekker gevarieerd spel, dat ik tot voor kort niet eens kende. Het is een uitbreiding op Warcraft 3 Frozen Trone.

Gehouden in Hoogland bij Amersfoort in wijkcentrum De Neng, wat een gezellige locatie is. Check de foto’s hier.

Technorati: ((WallyLAN)), ((Lanparty)), ((De Neng)), ((Tower Defence)), ((Warcraft 3))

Het is dan ook een bijzonder gezellige bedoening. Gezellig aangekleed en goed verzorgd. De crew zorgde tussendoor bijvoorbeeld voor waterijsjes en koffie wat wat mij betreft een bijzonder prettige toevoeging is. Lekker met iedereen bijgebabbeld. Helaas ben ik hier wel ziek geworden, heb op de zondag een flinke keelontsteking die doorstraalt naar mijn oor en bijzondere hoofdpijn. Maargoed, dat soort dingen gebeuren ook. Toch blijft het gezellig. Op zaterdag zijn we gezellig met de crew uit eten geweest bij de lokale shoarma-dealer die erg klein was.

Al met al: leuk ontspannend vertier waar ik de volgende keer zeker weer bij wil zijn!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous