Panne

Lekker dan. Eindelijk een keertje regen (Nederland had het echt nodig), dan krijg je natuurlijk ook de bijbehorende file er achteraan. Ik stond stil bij Nijmegen toen mijn auto ineens een foutmelding “Emission workshop” gaf en het emissie error lampje ging branden. Mijn auto rookte ook ineens meer dan normaal. In het boekje gezocht: Rustig terugrijden naar de garage.

Bij de garage aangekomen hadden ze het probleem al snel gevonden: mijn boordcomputer gaf aan dat de brandstof -6 graden celcius was. Aangezien de boordcomputer dat zelf ook al vreemd vond afgezet tegen de buitentemperatuur resulteerde dat in een foutmelding. Mijn auto rookte hierdoor dan ook meer, aangezien hij dus meer brandstof ging verbranden omdat deze zo koud was. Een reset van mijn boordcomputer lostte het probleem gewoon op, maar weer lekker pas om 11:00 uur op werk aangekomen.

Technorati: ((Seat Leon)), ((Emission workshop)), ((Emissie foutmelding))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous