Serre en tuin

SerreDeze zaterdag was weer goed besteed. We hebben weer een hoop geld naar de lokale Big Boss gebracht, om een hoop tuingereedschap en lak te halen. Daarnaast ook de hele zaterdag schuurmachines gehuurd.

De vloer in de serre was erg verlopen, er zat veel grijs en zwart in het hout van slijtage, het zag er echt niet meer uit. Met schuurmachines hebben we hem nog redelijk egaal gekregen. Helaas niet zo egaal als ik zou willen. Gelukkig had Annemarie daar een goede tip voor: omdat het toch een lichte ruimte is kan je ook donkere lak gebruiken. Dat hebben we dan ook gedaan. Met een eerste laag begint het resultaat al aardig aanvaardbaar te worden! Maandag zetten we er de tweede laag op.

TuinDe tuin begint overigens wel echt al zo te worden als we willen. Tussendoor hebben we deze goed bijgehouden, wat nieuwe aanplant geplaatst en gisteren met onze nieuwe gereedschappen weer goed bij gewerkt. Jammer dat ik me nu wel weer super verkouden voel, denk toch dat ik hooikoorts heb 🤔. Maargoed, met een beetje geluk kunnen we binnenkort de serre dus inrichten zoals we hem willen hebben. Het moment dat het huis in principe “af” is komt zo snel dichterbij. Alle dingen die we daarna zouden willen doen staan op de wat langere baan en gaan echt over totaal nieuwe inrichting, grote projecten dus (zoals een geheel nieuwe badkamer). Kortom zaken voor als we erg veel geld hebben 😛.

Speciale dank aan Cleem overigens, die zo vriendelijk was even langs te komen (en in zijn auto te wachten terwijl wij opgehouden werden bij de bouwmarkt) om een veel te zware kast uit de serre te tillen. Hier waren echt 3 personen voor nodig.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous