Tijdelijke foon!

And all is well again….

Het begon extreem frustrerend te worden. Mijn nieuwe telefoon is in nog geen velden of wegen te bekennen en mijn oude was echt onbruikbaar aan het worden. Telkens uitvallen, bijna nooit bereik, enzovoorts.

Gisteren bij Getronics een 3310 geleend. Wanhoopsdaad, maar broodnodig. Terwijl ik hierover tegen Andries zat te klagen, was hij juist blij: ook hij had na Myrte zijn nieuwe telefoon binnen. Hij mistte alleen een geheugenkaartje voor zijn toestel, zodat hij geen Tomtom kon draaien. Hij bood me zijn “oude” toestel aan om te lenen tot mijn nieuwe er was, hij verkoopt zijn telefoon daarna pas. Super tof van hem natuurlijk! Omdat ik voor mijn nieuwe telefoon al lang een geheugenkaartje gekocht heb, die ook in Andries zijn nieuwe toestel kan, heb ik die er natuurlijk meteen achtergelaten.

Aangezien ik deze week iedere avond vol heb en iedere dag naar een andere nieuwe locatie moet heb ik dan ook grote dank voor het lenen van Andries zijn toestel. Naast dat ik kan bellen en gebeld kan worden heb ik ook weer Tomtom.

Mijn week:

 • Vanavond:
  een bedrijfsuitje met Dynomic. Boerengolf ofzo.
 • Donderdag morgen:
  Op bezoek bij Ron op zijn werk.
  Donderdag middag:
  Solicitatiegesprek afnemen en mijn werkzaamheden bijwerken.
  Donderdag avond:
  Op bezoek bij Herman en Eric die een evenement draaien.
 • Vrijdag:
  Overdag werken en ’s avonds naar Chateau St. Gerlach, een lekker weekend weg.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous