Tuinfeest

Hoe onwaarschijnlijk ook met de regenachtige dag van zaterdag hebben we zaterdagavond een tuinfeest genoten bij mijn vader en Annemarie. Ze hadden het meerendeel van de tuin laten overdekken door tenten, welke erg leuk aangekleed waren met gekleurde lampen etc. Het is een geweldige avond geweest, met veel leuke gasten.

Er waren ook leuke optredens: Van Velzen (erg bijdehand, komisch en gewoon rasechte goede artiesten), Candy Dulfer (overigens zag minister Dijkstal zijn kans schoon en heeft even leuk meegespeeld op zijn eigen saxofoon).

Ik heb erg genoten, veel oude bekenden waarvan het bijzonder leuk was ze weer een keer te zien en spreken, wat familie die ik al lang niet meer gezien had, enz. De avond was zeker de moeite waard!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous