Rustig weekend

Ja, dat had ik niet zien aankomen. Voor de verandering eens een rustig weekend. Was ook hard nodig, want had ondertussen best een hoop administratie bij te werken. CampZone en werk beginnen mijn vrije avonden toch wel heel erg op te slokken. Opzich een goed teken natuurlijk, aangezien CampZone voor de deur staat. Toch is af en toe wat rust ook wel fijn.

Met 2e2 zijn we aan de ontwikkeling van onze regio’s begonnen. Dat is ook wel iets waar je toch veel mee bezig bent, terwijl het team waar ik inzit ook veel tijd kost (gewoon administratief etc.). Het is allemaal wel ontzettend leuk om te doen. Het is altijd genieten hoe iets langzaam concreet en tastbaar wordt.

Nadeel is wel dat ik tussendoor weinig geblogged heb. Dat is dan ook terecht, want ik had eens een rustig weekend. Alhoewel ik dus een hoop bij wilde werken had ik me ook stellig voorgenomen eens een aantal uurtjes Overlord (de nieuwe game van Codemasters) te spelen. Benieuwd naar de game? Hier de GameParty review! Zoals je hier kan zien, is tijd vrijmaken wel een beetje gelukt! Wat is het toch een verschrikkelijk leuk spel. Beetje nieuw concept en grappige humor zorgt wel dat het boeit.

Zondagmorgen zijn we onverwacht ook weer gaan rennen. Het ging opzich erg lekker, alhoewel het met Astrid even minder ging. Die startte al met ontzettende spierpijn aan haar hamstrings waardoor het voor haar zwaar viel. Daardoor had ze ook nog een valpartij omdat ze mis stapte. 😔 Gelukkig viel de schade mee. Het GPS verslag vind je natuurlijk weer bij Training logs.

Technorati: ((Regio Zuid)), ((2e2)), ((CampZone)), ((Overlord))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous