Verjaardagen

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver: Voor het eerst in 6 of 7 jaar vierde ik mijn verjaardag. Normaal doe ik dat niet aangezien het tijdens CampZone is. Dit jaar had ik om één of andere reden met Kim afgesproken dat ik het met haar zou vieren. Toen dat steeds later viel, kwam het feest ongeveer 2 dagen voor Iris haar verjaardag uit (die is vandaag jarig). Dus het werd op het laatste moment een verjaardag voor 3 personen. Wel prettig voor het merendeel van de kennissen-kring: die hoeven maar 1 keer naar het verre Brabantse Oss om een reeks verjaardagen achter zich te plaatsen……

Kim schoot dan ook echt volledig in de Stress (ja, met een hoofdletter) terwijl het allemaal prima ging. Iris en Kim zouden ’s middags boodschappen gaan doen voor het feest, ik zou mee helpen alles op zijn goede plaats te tillen en daarmee zou het makkelijk te regelen zijn. Anja en Mattijs zouden ook langs komen, maar het was niet helemaal duidelijk hoe of wat. Ik had zelf in ieder geval een hoop werk te doen, dus toen Kim en Iris gingen shoppen kon ik mijn werkzaamheden snel bijwerken. Tegen een uur of 14:00 uur kwamen An en Matt. Duidelijk was dat Mattijs niet van plan was mee te gaan shoppen. Daar gingen mijn werkzaamheden, maar het resulteerde wel in een middag gezellig Tower Defence! Gelukkig heb ik wel eerst het belangrijkste deel kunnen afwerken.

Toen Kim, Iris en Anja terug kwamen werd er snel Chinees gehaald. Bij het opruimen van het eten kwamen Chris, Lianne en Joost al aan. Gelukkig hadden we de boel snel aan kant, dus veel last hebben ze er hopelijk niet van gehad. Kim des te meer, die vond het ontzettend erg dat ze nog niet klaar was. Het was dan ook een goed gevulde dag.

De avond verliep heel gezellig, de huiskamer zat goed vol en er wisselden heel wat cadeaux van handen. Ondermeer voor Lieneke, Joost Lek en Joost van Steenderen waarbij ik ook allemaal nog langs moet. Ik wilde in ieder geval de cadeaux wel al gedaan hebben.

Qua cadeaux werd ik zelf ook behoorlijk verrast. A-romantisch als ik ben heeft de groep bedacht dat het een goede relatietest voor me zou zijn om quasi-verplicht een romantisch weekend met Iris te gaan doorbrengen. Ik kan me er niets bij voorstellen en ben benieuwd hoe ik dit ga regelen en aanpakken… Ik ga het wel serieus proberen, maar heb er niet veel mee (nog?). Ik snap in ieder geval goed dat iedereen het op voorhand zo grappig vond, ik zit er best wel mee…

Enfin, ik houd jullie op de hoogte!

Zondag nog even opgeruimd bij Kim, wat maar kort duurde, dat was zo gebeurd. In ieder geval iedereen bedankt voor de komst en erg jammer van de mensen die het niet konden halen. Volgende keer beter!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous