Trauma Center: Second Opinion voor de Wii

Ja, ik heb echt een nieuwe verslaving. Iedere dag moet ik wel minimaal 1 operatie uitvoeren. Ik heb hem nu een weekje binnen, dit Wii spel. En ongelofelijk, wat is het leuk.

Dichtnaaien die hap!

Technorati: ((Trauma Center)), ((Trauma Center: Second Opinion)), ((Wii)), ((Opereren))

Trauma Center is wat mij betreft de hedendaagse variant van Dokter Bibber. Je moet gewapend met je Wii Controller en Nunchuck patienten met allerlei ellende opereren.

Moeilijk uit te leggen hoe dat dan gaat, dus ik zou zeggen, kijk hier even naar:

Het is een ontzettend leuk spel. De snelheid zit er goed in, gemiddeld mag je maximaal 5 minuten doen over een operatie. Naast het op zich al leuke concept van opereren met je Wii controller zit er ook nog eens een interessante verhaallijn in. Dit verraste me wel, aangezien me dat erg overbodig leek: gewoon lekker in oplopende moeilijkheidsgraad opereren. Maar de makers hebben er toch diverse verrassingen en een flink ontwikkelend verhaal in gestopt.

Wat mij betreft echt een bijzondere aanrader als je de bezitter bent van een Wii! Dit was een van de cadeaux die ik Iris heb gegeven voor haar verjaardag, maar het kost me moeite haar er ook achter te laten!

Geïnteresseerd? Lees op Wiiparty de uitgebreide review!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous