Cadeau: Weekendje weg, de keuze is gemaakt.

Sofitel Gent Belfort

Een paar weekendjes terug hebben we van een hoop mensen cadeaubonnen gehad voor een “romantisch weekendje weg”, dat ik nu als werktitel maar “weekendje weg” ga noemen 😉. We hebben vandaag eindelijk eens tijd gehad om rond te kijken op de sites bij de bonnen. En de keuze is gevallen op een weekendje Gent. Naar Sofitel Gent Belfort om precies te zijn.

Hij ligt falikant in het centrum (is wel wat duurder daardoor) en geeft daarmee een redelijke garantie dat ik mijn auto gewoon kan parkeren en achterwege kan laten voor het weekend. Ik kan me geen voorstelling maken bij Gent, ben er nog nooit geweest, dus ik laat me maar verrassen. Ik denk dat we ter plaatse maar gaan bezien hoe we onze dag vullen, maar het schijnt een aardige stad te zijn!

Met de bonnen moet je telefonisch reserveren, wat ik dus maandag ga proberen. We gaan het weekend van 27 en 28 oktober.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous