Stille uurtjes voor kerst, weekend en 2 films

Nou, daar zit je dan, op een toch erg lege gang. Wel lekker altijd hoor, die stille uurtjes voor kerst. Op de weg heb ik gewoon eens een keer de gehele weg door kunnen rijden! Heerlijk! Dus daar zijn snelwegen voor? Vette shit! Een heerlijke jeugdherinnering die ik eens heb kunnen ophalen: doorrijden op de snelweg.
šŸ˜Ž

Afgelopen weekend heerlijk gegamed met Iris en maar een heel klein beetje gewerkt. Lekker bijgespeeld op Civilization 4, waar ik deze keer toch wel erg overtuigend won. Normaal zitten we veel dichter bij elkaar, maar dit keer wilde het echt goed bij me! Er staan dus weer 10 uurtjes bij op mijn Xfire.

Daarnaast hebben we dit weekend 2 films gekeken:

I am legendI am legend. Ik zou hier een hoop over willen schrijven, maar ik wil jullie kijkplezier niet vergallen. Dus ik ga even niet over het verhaal vertellen… Volgens mij is het voor de verrassingen beter als je er op voorhand niets van weet.

Will Smith zet een fantastische en geloofwaardige rol neer. De film is bizar maar zo mooi gedaan. Ik was echt impressed, hij is supergoed uitgevoerd. En man, wat had ik een naar gevoel aan het eind van de film. Je bent echt onder de indruk en er een tijdje stil van. Zeldzaam dat een film zo’n effect op me heeft, dus een dikke 10 deze film wat mij betreft. Als je twijfelt: Je moet hem zien!!

The MessengersThe Messengers. Dit is typisch een film die ik normaal niet zou kijken. Ik stond bij de benzinepomp, had zin in een dvd’tje en dit was het enige dat er “kijkbaar” uitzag. Dus maar mee gepakt. Laat ik beginnen met het feit dat het een horror is en dat genre ben ik normaliter wel op uitgekeken. Het standaard gebrek aan verhaal en vernieuwing zorgt ervoor dat horrors altijd lijken te denken dat je er een grotere gruwelijkere bloederige rotzooi van moet maken dan je concurrenten. Bijvoorbeeld saw en die ellende, daar houd ik gewoon niet van. Nou, ik had mooi geluk met deze film: gruwelijk was hij zeker, maar het ging wel ergens heen. Ik vond het een spannend verhaal en er zat een leuke verrassing in die ik zelfs niet had zien aankomen en dan eens niet omdat hij gewoon dom verzonnen was. Kortom, zin om een keer te griezelen: zeker kijken. Ik vond het eens een film waar niet zo veel mogelijk gruwelijke sterfgevallen gebeuren, maar echt wat creepies :). Een dikke 7 voor een horror wat mij betreft!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous